Contextual
Serveis lingüístics

Serveis de correcció


corrección con diccionarios

Quins serveis de correcció t'ofereix Contextual?


Com Contextual treballa de manera directa amb els seus clients, escoltant i entenent les seves especificitats, pot oferir-te els serveis més adients a les teves necessitats.
Els serveis de correcció d'estil i de correcció ortotipogràfica inclouen, entre d'altres:Oferim correccions del català, castellà, anglès, francès, italià, alemany, portuguès, gallec i basc.Què són les nostres Bosses de paraules?


Per a clients que tenen un volum continuat, oferim el servei de la Bossa de paraules. Consisteix en la compra per part del client d'un cert volum de paraules (el que més li interessi i millor s'adeqüi a les seves necessitats) i cada cop que ens faci arribar un document per a una traducció o una correcció, s'anirà restant el volum corresponent de la Bossa. Així fins a la seva finalització.


Quins són els avantatges i beneficis de les nostres Bosses de paraules?
Per què és important que un text no tingui errors?Corrección de un libro

Avui dia la informació escrita té una gran importància i és per aquest motiu que la imatge d'una empresa depèn, en gran part, dels seus textos. Un bon text ofereix al client una imatge de qualitat i professionalitat, d'una empresa que es preocupa pel treball ben fet. Per contra, un text confús o amb errors gramaticals dóna una impressió d'empresa sense rigor professional que no para esment als detalls. El teu text és la teva imatge. Un bon corrector t'ajudarà a aconseguir-ho.

Gràcies a la seva àmplia experiència en la correcció, acreditada per la confiança que han dipositat en ella els seus clients, Contextual t'assegura la correcta expressió, coherència i qualitat dels teus textos.

Tenim a la teva disposició correctors de català, correctors de castellà, correctors d'anglès...

 
Vols conèixer l'opinió dels nostres clients?
© Ivan Heras 2010
Valid XHTML 1.0 Transitional
Increase your website traffic with Attracta.com
Directorio de Traductores de textos