Contextual
Serveis lingüístics

Disseny i comunicació


Complementem els nostres serveis lingüístics amb disseny gràfic i editorial gràcies a la nostra col·laboració amb Nusgràfic.


Anunci Universitat ROvira i VirgiliLogo xarxa Convivència de TortosaCartell Xarxa convivència de Tortosa.Cartell Festa de la mel ArnesCartell Institut de Tortosamostra de Jazz de Tortosa 2009Cartell mostra Jazz de Tortosa 2011Portada díptic 'surt de casa'Intewrior díptic 'Surt de casa'.

Disseny editorial


Dissenyar llibres, catàlegs, diaris, revistes i altres tipus de publicacions s’inclou dins l’especialitat del disseny editorial. Un bon disseny editorial és aquell que s’expressa i es comunica de manera eficaç i creativa, amb relació al mercat i al públic objectiu, per tal de poder comercialitzar la publicació.


Serveis:

Llibres, cobertes, catàlegs, revistes, diaris, miscel•lània, informes, comunicació interna, butlletins d'empresa i comunicació institucional.

Identitat corporativa


El disseny corporatiu, i en especial la marca, és la primera referència i, per tant, la més important que projecta la teva entitat als clients.


Serveis:

Naming, disseny d'identitat gràfica, manual d'aplicació, guia d'estil i papereria bàsica.

Branding


El procés de crear i construir una marca única i que causi un impacte.


Serveis:

Estratègia de marca, identitat de marca, entorns corporatius, retail i punts de venda.

Campanyes


Per captar l’atenció del teu públic objectiu i donar una bona impressió és imprescindible una publicitat eficaç i personalitzada segons les teves necessitats, tipus de negoci i activitat.


Serveis:

Estratègia i concepte de la campanya, disseny i creativitat de campanyes gràfiques, copy i redacció, adaptacions a cartells, anuncis, tanques, opis, tríptics...

Màrqueting directe


Un element cada cop més important és el disseny de correus electrònics/campanyes de publicitat on-line. Aquests donaran una imatge professional i de qualitat de la teva empresa als teus clients.


Serveis:

Disseny de campanyes de comunicació.

Packaging


El Packaging no només s’ha de limitar a l’embalatge, també ha de promocionar el producte i la marca. És una altra oportunitat que té la teva empresa per comunicar l’USP (Unique selling proposition) del teu producte i destacar-lo de la resta.


Serveis:

Línies de productes, envasos, bosses, etiquetes i caràtules.

Senyalització


El disseny de la senyalística comença amb l'estudi dels plànols de la planta/cotxes/etc.; desprès la presentació de la nova organització i, finalment, acabem amb el disseny de símbols gràfics de fàcil comprensió per guiar la gent o els vehicles.


Serveis:

Senyalització d'espais, directoris, direccionals i elements personalitzats.

Logo turisme DeltebreDisseny invitació noces d'orLogo Casa de l'aigua.Vols conèixer l'opinió dels nostres clients?

© Ivan Heras 2010
Valid XHTML 1.0 Transitional
Increase your website traffic with Attracta.com
Directorio de Traductores de textos