Contextual
Serveis lingüístics

Les opinions dels nostres clients:


"En els tres anys que fa que treballem amb Contextual, s’han sabut adaptar a les nostres necessitats de cada moment. Un servei professional, però amb una gran proximitat que ens dóna molta confiança."Laura Casas Clarà
Responsable de comunicació de la Federació d’Ateneus de Catalunya"El que hom espera d'una empresa: una trucada, un pressupost, i la feina acabada en els terminis acordats i ben feta. Què més pot demanar un editor? "Eduard Altarriba
Alababalà“Treballar amb Contextual, en les ocasions que portem fins al moment, ha estat una autèntica satisfacció, sempre anàvem amb pressa i, tot i així, ells, amb professionalitat, han complert amb qualitat, temps, atenció i molt bona relació qualitat/preu. Un autèntic plaer. Repetirem.”


Vicenta Gómez González
Freelantropïa“L'equip de traductors de Contextual s'ha adaptat amb rapidesa a l'estil de llenguatge dels nostres textos, reflectint-ho correctament tant en traduccions com en revisions. Valorem molt positivament l'agilitat i eficàcia que demostren en cada treball. Estem molt satisfets de treballar amb vosaltres, gràcies!”


Carolina Saigós. Executiva de comptes
DoubleYou“Contextual sap donar el que se li requereix a una empresa de traducció: qualitat, puntualitat en els lliuraments i una de les coses més valorades en els dies que corren: rapidesa. Enhorabona per l'equip que teniu!”


Tamara Miranda. Secretària del Departament de Direcció de Marketing
ESADE“Va ser ràpid contactar amb vosaltres i de seguida vau planificar un timing que s'adeqüés a les meves necessitats. La rapidesa amb què em vau lliurar el treball complet va ser el que més valoro, ja que era un treball extens i un temps curt. No sempre és fàcil que et corregeixin un text científic, ja que es tracten temes que no són del coneixement del corrector i en ciència no solem usar massa floritures literàries. Malgrat això, el corrector va entendre el contingut i va saber fer els canvis oportuns. La conclusió és que estic molt satisfeta amb el resultat perquè li ha donat un valor afegit al meu treball.”


Doctora Marta Pedrouzo
Universitat Rovira i Virgili

“Un tracte molt professional en la correcció de la meva obra. El complement ideal per a qualsevol escriptor que vulgui obtenir un producte final de qualitat.”


Alfons Carrasco.
Escriptor“Puntualitat, rapidesa, iniciativa i bon equip de traducció.”


Sara Romero. Responsable de translations i reviews.
DoubleYou“Amb Contextual he aconseguit el que necessitava: bons resultats amb alta qualitat, rapidesa i una molt bona atenció. N'he quedat molt satisfeta, és un equip que ofereix i transmet confiança. Moltes gràcies!”


Mariona Otero
Diseñadora y fotógrafa
“Li agraeixo molt sincerament la seva feina i la seva professionalitat. No hi ha dubte que ha millorat molt sensiblement la meva obra. Estic molt satisfet del seu treball. Per a treballs futurs compto amb la seva col·laboració. Gràcies per tot. Una abraçada.”


Jordi Arnal
Escriptor
© Ivan Heras 2010
Valid XHTML 1.0 Transitional
Increase your website traffic with Attracta.com