Contextual
Serveis lingüístics

Traducció


libro abierto

Quins serveis t'ofereix Contextual?
Què són les nostres Bosses de paraules?


Per a clients que tenen un volum continuat, oferim el servei de la Bossa de paraules. Consisteix en la compra per part del client d'un cert volum de paraules (el que més li interessi i millor s'adeqüi a les seves necessitats) i cada cop que ens faci arribar un document per a una traducció o una correcció, s'anirà restant el volum corresponent de la Bossa. Així fins a la seva finalització.


Quins són els avantatges i beneficis de les nostres Bosses de paraules?
Per què és important que una traducció estigui ben feta?


Perquè una bona traducció, unida a una bona estratègia comunicativa d'empresa, possibilita que el missatge s'entengui correctament. Una bona traducció ha d'adaptar-se a les necessitats dels diferents mercats. Una bona traducció t'obre portes a nous mercats i clients.

A més, un traductor és també un mediador cultural; traduir un text a una altra llengua és traslladar una manera de comprendre el món.

Per aquest motiu, els traductors de l'equip de Contextual han viscut al país on es parla la llengua que tradueixen i en coneixen les particularitats. Per a la nostra agència de traduccions Contextual, la millor traducció possible és aquella que, als ulls del lector, no sembla una còpia d'una altra llengua sinó una redacció original.

Per això l'agència de traduccions Contextual aposta per la qualitat com a motor d'obertura a la col·laboració amb nous clients i mercats.

Contextual et garanteix la correcta traducció de la idea que vols transmetre, oferint un servei integral de traducció i correcció a cada projecte.
Vols conèixer l'opinió dels nostres clients?

© Ivan Heras 2010
Valid XHTML 1.0 Transitional
Increase your website traffic with Attracta.com
Directorio de Traductores de textos